Bemutatjuk a legjobb tavaszi programokat Budapesten


A legjobb tavaszi programok Budapesten

Egyre inkább érezzük a tavaszt, ilyenkor pedig mindenkinek több kedve van kimozdulni, és nyakába venni a várost. Ha kiélveznéd a Budapest adta lehetőségeket, itt az idő, hogy megismerni a legjobb tavaszi programokat a fővárosban!  

Bemutatjuk a legjobb tavaszi programokat Budapesten

Ebédeljetek egy teraszos étteremben

Amikor kijön a jó idő, minden napsütéses percet érdemes kiélvezni, így ha megéheznétek, remek program lehet a hétvégi ebédet egy étterem teraszán elfogyasztani. Budapest egyik legcsodálatosabb részén, a Városligetben helyezkedik el a Városliget Café & Restaurant, ami egy különleges teraszos étterem Budapesten. Nem csupán a gasztronómiai különlegességek miatt érdemes ellátogatni ide, hanem a gyönyörű panoráma miatt is, hiszen innen csodás kilátás nyílik a Városligeti tóra és a Vajdahunyad várára. Ha pedig kis kedvenceddel indulnál útnak, akkor sincs gond, hiszen az étterem munkatársai szívesen látják a kutyusokat is!

 

Kiránduljatok a Feneketlen-tónál a családdal

A Feneketlen-tó egy fantasztikus kirándulóhely, amit az év bármelyik szakaszában, de különösen a tavaszi időszakban érdemes meglátogatni. Számtalan mesébe illő legenda kering a XI. kerületi Feneketlen-tó furcsa nevének eredete kapcsán, amit akár el is mesélhetünk egy hosszú séta alkalmával a gyerekeknek.

 

Látogassatok el a Füvészkertbe

Füvészkert egy olyan különleges hely Budapesten, ahol lehetőség van a pihenésre, illetve a természet megismerésére is.  A botanikus kertet az ELTE még 1771-ben alapította. A titkos kert legöregebb fái több mint 150 évesek, 8000 különböző növényfajjal rendelkezik, orchidea- és kaktuszgyűjtemény is megtalálható a területén. A kert egy igazi oázis a főváros szívében.

 

Pihenjétek ki a fáradalmakat a Széchenyi Gyógyfürdőben

A Széchenyi Gyógyfürdőt 1909-ben kezdték el építeni, Czigler Győző műegyetemi tanár tervei alapján. A fürdőkomplexum Európa legnagyobb fürdőzésre épített komplexuma lett. A területe 6220 négyzetméter, 15 beltéri medencével rendelkezik, valamint három kültéri medence található a területén. 

 

Ne hagyjátok ki az Állatkertet sem

Az Állatkert meglátogatása minden évszakban tökéletes program, azonban a tavaszi szezonban a legcélszerűbb ellátogatni ide. Az Állatkert közel 150 éves múltra tekint vissza, ennek köszönhetően a világ egyik legrégibb állatkertje. A XIV. kerületben található, területe 18,4 hektár.  

Budapesti programok

Ossza meg!

Vissza: Csónakázó tó a Városligetben
címkék:
Bemutatjuk a legszebb esküvőhelyszínt Budapesten

A legszebb esküvőhelyszín Budapesten

A tökéletes esküvőhelyszín megtalálása az egyik legfontosabb feladat a szervezés terén. A következőkben bemutatjuk, hogy melyik a legszebb esküvőhelyszín Budapest szívében! 

Bemutatjuk a legjobb programokat és látnivalókat, amiket nem hagyhatsz ki a Városligetben

Látnivalók és programok a Városligetben, amiket nem hagyhatsz ki

A Városliget az egyik legszebb és legkedveltebb hely Budapesten, ahova szívesen mennek azok, akik egy kicsit kiszakadnának a szürke hétköznapokból, kikapcsolódnának és színes programokat keresnek. A következőkben bemutatjuk azokat a dolgokat, amiket nem hagyhatsz ki a Városligetben! 

Tippek a tökéletes céges rendezvényhelyszín kiválasztásához

7 tipp a tökéletes céges rendezvényhelyszín kiválasztásához

A közelgő vállalati rendezvény helyszínének kiválasztása összetett feladat, hiszen számos részletre kell figyelni a szervezéskor. Annak biztosítása érdekében, hogy egy olyan rendezvényhelyszínt válassz ki, ami egy kicsit tükrözi a céget és örömmel fogadja a vendégeket, vedd...

A legjobb Valentin-napi programok Budapesten

Különleges Valentin-napi programok Budapesten

A Valentin-nap egy világszerte ünnepelt esemény, február 14-én. Ilyenkor a szerelmesek rendszerint megajándékozzák egymást, és különleges programokat szerveznek. A következőkben mutatunk néhány szuper programot, hogy minél romantikusabban teljen a Valentin-nap!  

Romantikus tippek lánykéréshez

Tippek lánykéréshez - romantikus, különleges ötletek

A lánykérés egy igazán különleges esemény, ami mindig emlékezetes marad, így nem mindegy, hogy hogyan zajlik. A következőkben bemutatjuk a legromantikusabb tippeket a lánykéréshez, ami így igazán különleges lesz! 

Ezek a legjobb téli programok Budapesten, amiket nem hagyhatsz ki!

Téli bakancslista: ezeket a programokat nem hagyhatod ki idén télen

Elérkezett a téli időszak, ilyenkor pedig hajlamosak vagyunk bekuckózni a szobába, és ki se jönni onnan. Pedig a hidegebb időszakban sem szabad lemondani az izgalmas, színes programokról! A következőkben bemutatjuk, hogy melyek azok a programok, amiket nem hagyhatsz ki idén télen! 

Újdonságok a Városligeti Műjégpálya körül

Újdonságok várja látogatóit idén a Műjégpálya környéke

Közeledik a téli időszak, ilyenkor pedig az egyik legkedveltebb program a korcsolyázás, amihez a legjobb helyszín a Városligeti Műjégpálya. A környék újdonságokkal várja idén látogatóit, nézd meg, hogy mivel! 

Töklámpás Fesztivál 2018 - programok

A legjobb őszi program Budapesten: Töklámpás Fesztivál 2018

A tökfaragásnak Magyarországon nagy hagyománya van. Ha az őszi szezon eljövetelével te is a tökfaragás mellett döntesz, és szeretnél kiállni egy jó cél mellett, akkor a Töklámpás Fesztiválon a helyed! 

Bemutatjuk, hogy mit csináljatok, ha rossz az idő Budapesten!

Mit csináljunk Budapesten, ha rossz az idő?

Hamarosan beköszönt a hideg időszak, ilyenkor pedig a legtöbben lemondanak a hideg miatt a programokról, pedig nem kellene! Budapesten számos izgalmas program vár akkor is, amikor kint tombol a hideg!  

Bemutatjuk a legjobb programokat az őszi szünetre!

A legjobb családi programok az őszi szünetre Budapesten

Hamarosan itt az őszi szünet, ilyenkor pedig rengeteg fejtörést okoz a szülőknek az, hogy milyen programokat szervezzenek a család számára a szünet idejére. A következőkben bemutatjuk a legjobb családi programokat a szünetre! 

Állatkertek Éjszakája - Programok

Állatkertek éjszakája

Idén is megrendezésre kerül az Állatkertek Éjszakája, az emberek nagy örömére! A következőkben bemutatjuk, hogy milyen programokra számíthatunk augusztus 31-én, pénteken! 

Ezeket a programokat nem hagyhatod ki, ha beköszönt a rossz idő

A legjobb programok Budapesten, ha beköszönt a rossz idő

Hamarosan vége a nyárnak, ilyenkor pedig egy kicsit korlátozottabbak leszünk a programok terén. Ha te sem szeretnél lemondani a színes programokról akkor sem, ha beköszönt a rossz idő, akkor ezeket érdemes elolvasnod! 

Ilyen lesz a Városliget 2020-ra? VIDEÓ!

Ilyen lesz a Városliget 2020-ra? VIDEÓ!

A Városligetben várható felújítások tartják lázban most a budapestieket... A Liget Budapest videójában most megnézheted Te is, mi várható az új Ligetben!

Bemutatjuk a legjobb teraszos éttermet Budapesten!

A legszebb teraszos étterem a Városligetben, ahova érdemes nyáron betérned

Budapesten számtalan teraszos helyet találhatunk, ám ha egy igazán különleges helyre vágysz, ahol többet kapsz, mint egy finom fogás, érdemes ellátogatnod a Városligetbe!