Néhány hasznos tanács sikeres vállalati rendezvényekhez!


10 tipp egy sikeres vállalati rendezvényhez

Idén téged ért a megtiszteltetés, hogy megszervezz egy fontos közelgő vállalati eseményt. Lehet, hogy egy új iroda nyílik meg egy másik városban, talán egy üzlethelység felavatásáról van szó, vagy esetleg egy évértékelő meetingre készültök. Bármiről is szóljon az esemény, kiötlése igen nagy felelősséggel jár majd. De aggodalomra semmi ok – csupán kövesd az alábbi tippeket, és biztosan nagy sikere lesz!

Néhány hasznos tanács sikeres vállalati rendezvényekhez!

10 tipp egy sikeres vállalati rendezvényhez

1. Az alapok

Írj össze magadnak néhány nagyon fontos alapkérdést: Kik? Hányan? Miért? Hol? Mennyiből? Milyen jellegű helyszínre lenne szükség? Vannak-e cégen kívüli meghívottak? Milyen jellegű rendezvény lenne a legalkalmasabb? Esetleg egy nagyobb koktélparti jellegű? Vagy egy visszafogottabb vacsora? Esetleg csapatépítő játékok? Kik lesznek ott a saját cégedből? Miért van szükség erre az eseményre? Mi az egész CÉLJA? Ki felel a meghívók kiküldéséért és a visszajelzések összeszámolásáért?

 

Ezer kérdés, neked pedig mindre választ kell találnod. Azonban amint ezek megvannak, máris leszűkítheted a lehetőségeket, és könnyebb lesz meghozni a következő döntéseket is. Amíg ezek nincsenek összeírva, ne is gondold tovább a dolgokat!

 

2. Egyeztess a naptárral

De ne csak a sajátoddal – minden naptárral, ami kapcsolódhat! De hogy kell ezt érteni? Nézd meg, hogy mikor vannak a fontosabb releváns rendezvények, esetleg iskolai szünetek, ünnepek, stb. és ezek alapján keress egy olyan időpontot, ami a lehető legtöbbeknek kedvező (tehát nem ütközik semmilyen más fontos eseménnyel).

 

Érdemes legalább nyolc héttel előre tervezni, és legkésőbb hat héttel az időpont előtt kiküldeni a dátumot, illetve hét héttel előtte a meghívókat is. Két héttel a rendezvény előtt ajánlott emlékeztetőket küldeni a meghívottaknak.

 

3. A helyszín

Nagyon fontos, hogy a helyszín illeszkedjen a rendezvény jellegéhez. Ajánlott figyelembe venni az adott település közlekedési hálózatát (buszjáratok, stb.) és azok forgalmát is. Egy nagyobb városban a buszmegállókhoz közeli helyszínek a munkaórák után zsúfoltabbá válhatnak.

 

Ügyelj tehát arra, hogy a helyszín reflektálja a rendezvény hangulatát, és könnyedén megközelíthető is legyen, akár autóval, akár tömegközlekedéssel.

 

A legjobb helyszín Budapesten a Városligetben található! A Városliget autóval és tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthető, csodálatos környezetben helyezkedik el, rádásul több terem is a rendelkezésére áll az érdeklődőknek. Ha szeretnéd egy kicsit jobban megismerni a termeket, kattints ide: Rendezvényhelyszín Budapest 

 

4. A meghívók

Amint kezedbe kerül a vendégek listája (érdemes 30%-os kiesési aránnyal számolni), küldd ki a meghívókat legkésőbb 4 héttel az esemény előtt. Nem árt két hétre rá egy emlékeztetőt is küldeni az eseményről a meghívottaknak.

 

5. Ügyelj a meghívottak szükségleteire

A meghívók összeállításakor és a visszajelzési opciók megadásakor ügyelj rá, hogy a meghívottak megjegyzéseket hagyhassanak esetleges egyéni szükségleteikről. A vendégek között lehetnek olyanok, akik allergiásak bizonyos ételekre, vagy olyanok, akiknek akadálymentesített mozgást kell biztosítani a helyszínen.

 

Tüntesd fel továbbá, hogy a parkolást egyénileg kell intézni, vagy biztosít-e a helyszín személyzetet, ami elvégzi a parkoltatást. Minél több információt osztasz meg és gyűjtesz be a meghívóval, annál könnyebb lesz felkészülnöd neked és a vendégeknek is.

Ossza meg!

Vissza: Látnivalók, látványosságok a...
címkék:
Bemutatjuk a legszebb esküvőhelyszínt Budapesten

A legszebb esküvőhelyszín Budapesten

A tökéletes esküvőhelyszín megtalálása az egyik legfontosabb feladat a szervezés terén. A következőkben bemutatjuk, hogy melyik a legszebb esküvőhelyszín Budapest szívében! 

Bemutatjuk a legjobb tavaszi programokat Budapesten

A legjobb tavaszi programok Budapesten

Egyre inkább érezzük a tavaszt, ilyenkor pedig mindenkinek több kedve van kimozdulni, és nyakába venni a várost. Ha kiélveznéd a Budapest adta lehetőségeket, itt az idő, hogy megismerni a legjobb tavaszi programokat a fővárosban!  

Bemutatjuk a legjobb programokat és látnivalókat, amiket nem hagyhatsz ki a Városligetben

Látnivalók és programok a Városligetben, amiket nem hagyhatsz ki

A Városliget az egyik legszebb és legkedveltebb hely Budapesten, ahova szívesen mennek azok, akik egy kicsit kiszakadnának a szürke hétköznapokból, kikapcsolódnának és színes programokat keresnek. A következőkben bemutatjuk azokat a dolgokat, amiket nem hagyhatsz ki a Városligetben! 

Tippek a tökéletes céges rendezvényhelyszín kiválasztásához

7 tipp a tökéletes céges rendezvényhelyszín kiválasztásához

A közelgő vállalati rendezvény helyszínének kiválasztása összetett feladat, hiszen számos részletre kell figyelni a szervezéskor. Annak biztosítása érdekében, hogy egy olyan rendezvényhelyszínt válassz ki, ami egy kicsit tükrözi a céget és örömmel fogadja a vendégeket, vedd...

A legjobb Valentin-napi programok Budapesten

Különleges Valentin-napi programok Budapesten

A Valentin-nap egy világszerte ünnepelt esemény, február 14-én. Ilyenkor a szerelmesek rendszerint megajándékozzák egymást, és különleges programokat szerveznek. A következőkben mutatunk néhány szuper programot, hogy minél romantikusabban teljen a Valentin-nap!  

Romantikus tippek lánykéréshez

Tippek lánykéréshez - romantikus, különleges ötletek

A lánykérés egy igazán különleges esemény, ami mindig emlékezetes marad, így nem mindegy, hogy hogyan zajlik. A következőkben bemutatjuk a legromantikusabb tippeket a lánykéréshez, ami így igazán különleges lesz! 

Ezek a legjobb téli programok Budapesten, amiket nem hagyhatsz ki!

Téli bakancslista: ezeket a programokat nem hagyhatod ki idén télen

Elérkezett a téli időszak, ilyenkor pedig hajlamosak vagyunk bekuckózni a szobába, és ki se jönni onnan. Pedig a hidegebb időszakban sem szabad lemondani az izgalmas, színes programokról! A következőkben bemutatjuk, hogy melyek azok a programok, amiket nem hagyhatsz ki idén télen! 

Újdonságok a Városligeti Műjégpálya körül

Újdonságok várja látogatóit idén a Műjégpálya környéke

Közeledik a téli időszak, ilyenkor pedig az egyik legkedveltebb program a korcsolyázás, amihez a legjobb helyszín a Városligeti Műjégpálya. A környék újdonságokkal várja idén látogatóit, nézd meg, hogy mivel! 

Töklámpás Fesztivál 2018 - programok

A legjobb őszi program Budapesten: Töklámpás Fesztivál 2018

A tökfaragásnak Magyarországon nagy hagyománya van. Ha az őszi szezon eljövetelével te is a tökfaragás mellett döntesz, és szeretnél kiállni egy jó cél mellett, akkor a Töklámpás Fesztiválon a helyed! 

Bemutatjuk, hogy mit csináljatok, ha rossz az idő Budapesten!

Mit csináljunk Budapesten, ha rossz az idő?

Hamarosan beköszönt a hideg időszak, ilyenkor pedig a legtöbben lemondanak a hideg miatt a programokról, pedig nem kellene! Budapesten számos izgalmas program vár akkor is, amikor kint tombol a hideg!  

Bemutatjuk a legjobb programokat az őszi szünetre!

A legjobb családi programok az őszi szünetre Budapesten

Hamarosan itt az őszi szünet, ilyenkor pedig rengeteg fejtörést okoz a szülőknek az, hogy milyen programokat szervezzenek a család számára a szünet idejére. A következőkben bemutatjuk a legjobb családi programokat a szünetre! 

Állatkertek Éjszakája - Programok

Állatkertek éjszakája

Idén is megrendezésre kerül az Állatkertek Éjszakája, az emberek nagy örömére! A következőkben bemutatjuk, hogy milyen programokra számíthatunk augusztus 31-én, pénteken! 

Ilyen lesz a Városliget 2020-ra? VIDEÓ!

Ilyen lesz a Városliget 2020-ra? VIDEÓ!

A Városligetben várható felújítások tartják lázban most a budapestieket... A Liget Budapest videójában most megnézheted Te is, mi várható az új Ligetben!

Ezeket a programokat nem hagyhatod ki, ha beköszönt a rossz idő

A legjobb programok Budapesten, ha beköszönt a rossz idő

Hamarosan vége a nyárnak, ilyenkor pedig egy kicsit korlátozottabbak leszünk a programok terén. Ha te sem szeretnél lemondani a színes programokról akkor sem, ha beköszönt a rossz idő, akkor ezeket érdemes elolvasnod!