Néhány hasznos tanács sikeres vállalati rendezvényekhez!


10 tipp egy sikeres vállalati rendezvényhez

Idén téged ért a megtiszteltetés, hogy megszervezz egy fontos közelgő vállalati eseményt. Lehet, hogy egy új iroda nyílik meg egy másik városban, talán egy üzlethelység felavatásáról van szó, vagy esetleg egy évértékelő meetingre készültök. Bármiről is szóljon az esemény, kiötlése igen nagy felelősséggel jár majd. De aggodalomra semmi ok – csupán kövesd az alábbi tippeket, és biztosan nagy sikere lesz!

Néhány hasznos tanács sikeres vállalati rendezvényekhez!

10 tipp egy sikeres vállalati rendezvényhez

1. Az alapok

Írj össze magadnak néhány nagyon fontos alapkérdést: Kik? Hányan? Miért? Hol? Mennyiből? Milyen jellegű helyszínre lenne szükség? Vannak-e cégen kívüli meghívottak? Milyen jellegű rendezvény lenne a legalkalmasabb? Esetleg egy nagyobb koktélparti jellegű? Vagy egy visszafogottabb vacsora? Esetleg csapatépítő játékok? Kik lesznek ott a saját cégedből? Miért van szükség erre az eseményre? Mi az egész CÉLJA? Ki felel a meghívók kiküldéséért és a visszajelzések összeszámolásáért?

 

Ezer kérdés, neked pedig mindre választ kell találnod. Azonban amint ezek megvannak, máris leszűkítheted a lehetőségeket, és könnyebb lesz meghozni a következő döntéseket is. Amíg ezek nincsenek összeírva, ne is gondold tovább a dolgokat!

 

2. Egyeztess a naptárral

De ne csak a sajátoddal – minden naptárral, ami kapcsolódhat! De hogy kell ezt érteni? Nézd meg, hogy mikor vannak a fontosabb releváns rendezvények, esetleg iskolai szünetek, ünnepek, stb. és ezek alapján keress egy olyan időpontot, ami a lehető legtöbbeknek kedvező (tehát nem ütközik semmilyen más fontos eseménnyel).

 

Érdemes legalább nyolc héttel előre tervezni, és legkésőbb hat héttel az időpont előtt kiküldeni a dátumot, illetve hét héttel előtte a meghívókat is. Két héttel a rendezvény előtt ajánlott emlékeztetőket küldeni a meghívottaknak.

 

3. A helyszín

Nagyon fontos, hogy a helyszín illeszkedjen a rendezvény jellegéhez. Ajánlott figyelembe venni az adott település közlekedési hálózatát (buszjáratok, stb.) és azok forgalmát is. Egy nagyobb városban a buszmegállókhoz közeli helyszínek a munkaórák után zsúfoltabbá válhatnak.

 

Ügyelj tehát arra, hogy a helyszín reflektálja a rendezvény hangulatát, és könnyedén megközelíthető is legyen, akár autóval, akár tömegközlekedéssel.

 

A legjobb helyszín Budapesten a Városligetben található! A Városliget autóval és tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthető, csodálatos környezetben helyezkedik el, rádásul több terem is a rendelkezésére áll az érdeklődőknek. Ha szeretnéd egy kicsit jobban megismerni a termeket, kattints ide: Rendezvényhelyszín Budapest 

 

4. A meghívók

Amint kezedbe kerül a vendégek listája (érdemes 30%-os kiesési aránnyal számolni), küldd ki a meghívókat legkésőbb 4 héttel az esemény előtt. Nem árt két hétre rá egy emlékeztetőt is küldeni az eseményről a meghívottaknak.

 

5. Ügyelj a meghívottak szükségleteire

A meghívók összeállításakor és a visszajelzési opciók megadásakor ügyelj rá, hogy a meghívottak megjegyzéseket hagyhassanak esetleges egyéni szükségleteikről. A vendégek között lehetnek olyanok, akik allergiásak bizonyos ételekre, vagy olyanok, akiknek akadálymentesített mozgást kell biztosítani a helyszínen.

 

Tüntesd fel továbbá, hogy a parkolást egyénileg kell intézni, vagy biztosít-e a helyszín személyzetet, ami elvégzi a parkoltatást. Minél több információt osztasz meg és gyűjtesz be a meghívóval, annál könnyebb lesz felkészülnöd neked és a vendégeknek is.

Ossza meg!

Vissza: Látnivalók, látványosságok a...
címkék:
Bemutatjuk, hogy mit csináljatok, ha rossz az idő Budapesten!

Mit csináljunk Budapesten, ha rossz az idő?

Hamarosan beköszönt a hideg időszak, ilyenkor pedig a legtöbben lemondanak a hideg miatt a programokról, pedig nem kellene! Budapesten számos izgalmas program vár akkor is, amikor kint tombol a hideg!  

Bemutatjuk a legjobb programokat az őszi szünetre!

A legjobb családi programok az őszi szünetre Budapesten

Hamarosan itt az őszi szünet, ilyenkor pedig rengeteg fejtörést okoz a szülőknek az, hogy milyen programokat szervezzenek a család számára a szünet idejére. A következőkben bemutatjuk a legjobb családi programokat a szünetre! 

Állatkertek Éjszakája - Programok

Állatkertek éjszakája

Idén is megrendezésre kerül az Állatkertek Éjszakája, az emberek nagy örömére! A következőkben bemutatjuk, hogy milyen programokra számíthatunk augusztus 31-én, pénteken! 

Ezeket a programokat nem hagyhatod ki, ha beköszönt a rossz idő

A legjobb programok Budapesten, ha beköszönt a rossz idő

Hamarosan vége a nyárnak, ilyenkor pedig egy kicsit korlátozottabbak leszünk a programok terén. Ha te sem szeretnél lemondani a színes programokról akkor sem, ha beköszönt a rossz idő, akkor ezeket érdemes elolvasnod! 

Bemutatjuk a legjobb teraszos éttermet Budapesten!

A legszebb teraszos étterem a Városligetben, ahova érdemes nyáron betérned

Budapesten számtalan teraszos helyet találhatunk, ám ha egy igazán különleges helyre vágysz, ahol többet kapsz, mint egy finom fogás, érdemes ellátogatnod a Városligetbe! 

Nézd meg, hogy mire érdemes figyelned a rendezvényhelyszín kiválasztásakor!

Ezeket a szempontokat kell figyelembe venned egy rendezvényhelyszín kiválasztásakor

Egy rendezvényszervezőnek számtalan fontos döntést kell meghoznia egy-egy nagy esemény megtervezése közben. Ezen döntések közül az egyik legkritikusabb kétségtelenül a rendezvény helyszíne lesz.

Ismerd meg a legjobb futóhelyeket Budapesten!

A legjobb futóhelyek Budapesten

Ha az ember egy kicsit gondosabban megvizsgálja Budapest földrajzát, akkor hamar láthatóvá válik, hogy fővárosunkban nincs hiány a változatos futóhelyekből és útvonalakból. A könnyed parkosított részektől kezdve a komolyabb kihívást kínáló hegyekig, ezek Budapest legjobb futóhelyei!

Nézd meg, hogy miért is fontosak a csapatépítők!

5 dolog, ami bebizonyítja, hogy milyen fontos a csapatépítő

Sokan úgy gondolják, hogy a különböző csapatépítő programok teljesen feleslegesek, és csak időpazarlás egy ilyet megszervezni. Pedig egyáltalán nincs így, hiszen a rendszeres csapatépítők nagyon pozitívan hatnak a munkatársakra, ezáltal a cég további működésére is. A...

Ezekkel a tippekkel könnyedén megtalálhatod a tökéletes helyszínt!

6 tipp a tökéletes esküvőhelyszín kiválasztásához

Esküvői helyszín kiválasztása az egyik legfontosabb döntés, amit egy pár az esküvőszervezés során meghoz. A helyszín kiválasztása során számtalan tényezőre érdemes ügyelni, most ezek közül mutatjuk be a legfontosabbakat!   

Ismerd meg te is a legjobb randihelyeket Budapesten!

A legjobb randihelyek Budapesten

Budapesten számtalan fantasztikus hellyel találkozunk, így ha egy randevú helyszínt keresünk, nem olyan egyszerű a dolgunk. A következőkben összegyűjtöttük neked a legjobb randihelyeket Budapesten! 

Bemutatjuk a legjobb nyári programokat Budapesten!

A legjobb nyári programok a Városligetben

Végre itt a jó idő, ilyenkor pedig egyre több időt töltünk a szabadban. A Városliget Budapest egyik legszebb része, így bemutatjuk, hogy mit tudsz csinálni a főváros ezen részén nyáron!

Ismerd meg egy kicsit jobban a Vajdahunyad várát!

Vajdahunyad vára - a vár, amit eredetileg kartonpapírból és fából építettek

A Városliget Budapest egyik legszebb része, ahol az egyik legromantikusabb várunk, a Vajdahunyad vára is található. A következőkben egy kicsit jobban is megismerkedhetsz ezzel a különleges épülettel! 

Ilyen lesz a Városliget 2020-ra? VIDEÓ!

Ilyen lesz a Városliget 2020-ra? VIDEÓ!

A Városligetben várható felújítások tartják lázban most a budapestieket... A Liget Budapest videójában most megnézheted Te is, mi várható az új Ligetben!

Ismerd meg te is a Városliget kincseit!

A Városliget kincsei

A budapesti Városliget a főváros egyik legnépszerűbb, leglátogatottabb látványossága. Az 1,2 négyzetkilométeres terület valójában több kisebb-nagyobb látnivalót foglal magába. A park 1986-ban készült el, a milleniumi ünnepségek évében, amelyek helyszínéül is szolgált.