Néhány hasznos tanács sikeres vállalati rendezvényekhez!


10 tipp egy sikeres vállalati rendezvényhez

Idén téged ért a megtiszteltetés, hogy megszervezz egy fontos közelgő vállalati eseményt. Lehet, hogy egy új iroda nyílik meg egy másik városban, talán egy üzlethelység felavatásáról van szó, vagy esetleg egy évértékelő meetingre készültök. Bármiről is szóljon az esemény, kiötlése igen nagy felelősséggel jár majd. De aggodalomra semmi ok – csupán kövesd az alábbi tippeket, és biztosan nagy sikere lesz!

Néhány hasznos tanács sikeres vállalati rendezvényekhez!

10 tipp egy sikeres vállalati rendezvényhez

1. Az alapok

Írj össze magadnak néhány nagyon fontos alapkérdést: Kik? Hányan? Miért? Hol? Mennyiből? Milyen jellegű helyszínre lenne szükség? Vannak-e cégen kívüli meghívottak? Milyen jellegű rendezvény lenne a legalkalmasabb? Esetleg egy nagyobb koktélparti jellegű? Vagy egy visszafogottabb vacsora? Esetleg csapatépítő játékok? Kik lesznek ott a saját cégedből? Miért van szükség erre az eseményre? Mi az egész CÉLJA? Ki felel a meghívók kiküldéséért és a visszajelzések összeszámolásáért?

 

Ezer kérdés, neked pedig mindre választ kell találnod. Azonban amint ezek megvannak, máris leszűkítheted a lehetőségeket, és könnyebb lesz meghozni a következő döntéseket is. Amíg ezek nincsenek összeírva, ne is gondold tovább a dolgokat!

 

2. Egyeztess a naptárral

De ne csak a sajátoddal – minden naptárral, ami kapcsolódhat! De hogy kell ezt érteni? Nézd meg, hogy mikor vannak a fontosabb releváns rendezvények, esetleg iskolai szünetek, ünnepek, stb. és ezek alapján keress egy olyan időpontot, ami a lehető legtöbbeknek kedvező (tehát nem ütközik semmilyen más fontos eseménnyel).

 

Érdemes legalább nyolc héttel előre tervezni, és legkésőbb hat héttel az időpont előtt kiküldeni a dátumot, illetve hét héttel előtte a meghívókat is. Két héttel a rendezvény előtt ajánlott emlékeztetőket küldeni a meghívottaknak.

 

3. A helyszín

Nagyon fontos, hogy a helyszín illeszkedjen a rendezvény jellegéhez. Ajánlott figyelembe venni az adott település közlekedési hálózatát (buszjáratok, stb.) és azok forgalmát is. Egy nagyobb városban a buszmegállókhoz közeli helyszínek a munkaórák után zsúfoltabbá válhatnak.

 

Ügyelj tehát arra, hogy a helyszín reflektálja a rendezvény hangulatát, és könnyedén megközelíthető is legyen, akár autóval, akár tömegközlekedéssel.

 

A legjobb helyszín Budapesten a Városligetben található! A Városliget autóval és tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthető, csodálatos környezetben helyezkedik el, rádásul több terem is a rendelkezésére áll az érdeklődőknek. Ha szeretnéd egy kicsit jobban megismerni a termeket, kattints ide: Rendezvényhelyszín Budapest 

 

4. A meghívók

Amint kezedbe kerül a vendégek listája (érdemes 30%-os kiesési aránnyal számolni), küldd ki a meghívókat legkésőbb 4 héttel az esemény előtt. Nem árt két hétre rá egy emlékeztetőt is küldeni az eseményről a meghívottaknak.

 

5. Ügyelj a meghívottak szükségleteire

A meghívók összeállításakor és a visszajelzési opciók megadásakor ügyelj rá, hogy a meghívottak megjegyzéseket hagyhassanak esetleges egyéni szükségleteikről. A vendégek között lehetnek olyanok, akik allergiásak bizonyos ételekre, vagy olyanok, akiknek akadálymentesített mozgást kell biztosítani a helyszínen.

 

Tüntesd fel továbbá, hogy a parkolást egyénileg kell intézni, vagy biztosít-e a helyszín személyzetet, ami elvégzi a parkoltatást. Minél több információt osztasz meg és gyűjtesz be a meghívóval, annál könnyebb lesz felkészülnöd neked és a vendégeknek is.

Ossza meg!

Vissza: Látnivalók, látványosságok a...
címkék:
Ismerd meg egy kicsit jobban a Vajdahunyad várát!

Vajdahunyad vára - a vár, amit eredetileg kartonpapírból és fából építettek

A Városliget Budapest egyik legszebb része, ahol az egyik legromantikusabb várunk, a Vajdahunyad vára is található. A következőkben egy kicsit jobban is megismerkedhetsz ezzel a különleges épülettel! 

Ismerd meg te is a Városliget kincseit!

A Városliget kincsei

A budapesti Városliget a főváros egyik legnépszerűbb, leglátogatottabb látványossága. Az 1,2 négyzetkilométeres terület valójában több kisebb-nagyobb látnivalót foglal magába. A park 1986-ban készült el, a milleniumi ünnepségek évében, amelyek helyszínéül is szolgált.

Néhány hasznos tanács, ha szabadtéri esküvőt tervezel!

Mire figyelj oda egy szabadtéri esküvő tervezésekor?

A szabadtéri esküvők nem véletlenül népszerűek – a friss levegő és a természet közelsége egy utánozhatatlan hangulatot kölcsönöz a ceremóniának és sokkal romantikusabb lehet, mint egy...

Ezeket a programokat nem hagyhatod ki tavasszal!

A legjobb tavaszi programok a Városligetben

A Városliget a világon az első olyan park, amit mindenki számára nyitottá nyilvánítottak. Mára már rengeteg változáson ment keresztül, de a szépségéből semmit sem veszített. A Városliget tökéletes választás az év bármelyik szakában, hiszen nemcsak a nyári időszakban,...

Adunk néhány hasznos tanácsot az esküvődhöz!

Közeledik az esküvőszezon! Tippek a tökéletes esküvőhöz

Lassan elérkezik az esküvőszezon, ilyenkor pedig minden egyes tipp igazán hasznos lehet a jegyespár számára. A következőkben adunk néhány hasznos tanácsot a szervezéssel kapcsolatban! 

Mutatunk néhány sportolási lehetőséget a Városligetben!

Sportolási lehetőségek a Városligetben

Hamarosan érkezik a tavasz, ilyenkor pedig egyre több időt töltünk a szabadban. Ha te is szeretsz a szabadban sportolni, akkor a Városliget a legjobb választás hozzá! 

A legjobb csapatépítő helyszín Budapesten a Városliget!

Tavaszi csapatépítő programok a Városligetben

Vészesen közeledik a tavasz, ilyenkor pedig a legjobb döntés egy céges csapatépítő megrendezése. A következőkben megtudhatod, hogy miért fontos a csapatépítő a cégek életében, valamint mutatunk hozzá egy fantasztikus helyszínt! 

Mutatunk néhány igazán különleges, téli programot Budapesten!

7 romantikus téli program Budapesten

A klasszikus romantika kedvelőinek nem szabad kihagyniuk Budapestet a téli hónapok során. Akár van hó, akár nincs, az egész légkör teljesen megváltozik ilyenkor fővárosunkban, különösen romantikus hangulatot kölcsönözve ezzel az utcáknak, parkoknak, és fedett helyeknek...

Bemutatjuk a legjobb korcsolyapályákat Budapesten!

Budapest 5 legjobb korcsolyapályája

Budapest egyik legkedveltebb téli sportja a jégkorcsolyázás. Ez többek között annak is köszönhető, hogy a fővárosban több helyen is lehetőség nyílik egy kis téli csúszkálásra a jégen. Ezen téli sport kedvelői többféle hangulatos pálya közül is választhatnak, csak győzze...

Ismerj meg néhány érdekességet Budapestről!

5 érdekes tény Budapestről, amik gondolkodóba ejtik a külföldieket

Budapest megannyi meglepő és különleges dolog és történet otthona, nem csoda tehát, hogy olyan sok látogató érkezik ide az év minden részében. Egyesek a kultúrával szeretnének megismerkedni, míg mások a gasztronómiai jellegzetességekre kíváncsiak.

Ismerd meg a jégpályák éjszakája programjait!

Jégpályák Éjszakája

Egy szuper program a korcsolyázás szerelmeseinek: a Jégpályák éjszakája! A program országszerte több helyszínen is megrendezésre kerül, többek között a Városligetben is! Tudj meg minden információt az eseménnyel kapcsolatban! 

Mutatunk 10 különleges látnivalót Budapesten!

10 különleges látnivaló Budapesten

Budapestre érkezve nem csak a külföldieket, de a vidékieket is elöntheti a bőség zavara. Hová menjek? Mit nézzek meg először? Mit érdemes kipróbálni? Látogassam megy valamelyik világörökségnek nyilvánított látványosságot, vagy előbb üljek le egy kávéra a Duna partján?

Ilyen lesz a Városliget 2020-ra? VIDEÓ!

Ilyen lesz a Városliget 2020-ra? VIDEÓ!

A Városligetben várható felújítások tartják lázban most a budapestieket... A Liget Budapest videójában most megnézheted Te is, mi várható az új Ligetben!

Néhány hasznos tanács az esküvőszervezéshez!

5 profi tipp az esküvőszervezéshez

Habár a legtöbb esküvő tavasszal és nyáron kerül megrendezésre, az előkészületek gyakran már előző évben megkezdődnek a nagy napra. Ez a fontos esemény sokak életének legfontosabb napja, ezért elengedhetetlen, hogy minden tökéletesen alakuljon. Mi ebben szeretnénk most...