Látnivalók, látványosságok a VárosligetbenLátnivalók, látványosságok a Városligetben

Kirándulnál egy jót a Városligetben, de nem tudod mit érdemes megnézni? Utána néznél a látottak történelmének, érdekességeinek? Gyűjteményünkben megteheted!

2017.07.20.

Néhány érdekesség a Széchenyi Gyógyfürdőről, amit neked is ismerned kell!

Érdekességek Budapest egyik legjobb fürdőjéről, a Széchenyi Gyógyfürdőről

A Széchenyi Gyógyfürdő Budapest legnagyobb és legkedveltebb fürdőkomplexuma, aminek történetét most te is megismerheted! Néhány érdekesség, amit tudnod kell róla! 

2017.06.24.

Érdekességek a Városligetről

Amit a Városligetről tudni érdemes

A Városliget Budapest egyik legcsodálatosabb és legkedveltebb része, ami rendkívül érdekes múlttal rendelkezik. Ismerd meg egy kicsit jobban a történetét! 

2017.04.23.

Ismerd meg te is az egyik legromantikusabb várunk történetét!

Az egyik legromantikusabb várunk, a budapesti Vajdahunyad vára

A Városliget közepén álló Vajdahunyad várának a történetét sokan nem is ismerik. Ismerd meg Te is a legendás épületegyüttes történetét! 

2017.02.25.

Bemutatjuk a legjobb programokat a Városligetben!

Programlehetőségek a Városligetben

A Városliget az egyik legcsodálatosabb hely Budapesten, ahol rengeteg ember megfordul. Bemutatjuk, a legjobb programokat, ha te is sok időt töltesz a Városligetben!  

2016.12.25.

A legjobb gyermekbarát étterem Budapesten!

Gyermekbarát étterem a Városligetben

Egyre több gyermekbarát étterem létezik a fővárosban, ezért nem egyszerű megtalálni a legjobbat. Adunk ehhez egy kis segítséget! Bemutatjuk a legjobb gyermekbarát éttermet Budapesten! 

2016.12.23.

Családi programok Budapesten

Ezek a legjobb helyek családi programokra Budapesten

Nem egyszerű olyan családi programokat találni, ami mindenki számára megfelelő. Összegyűjtöttük azokat a programokat, melyeket te sem hagyhatsz ki a családdal Budapesten! 

2016.10.19.

Egy igazán romantikus helyszín!

Randi a Városligetben!

A Városligetet véleményem szerint senkinek sem kell bemutatni, azonban arra gondoltál, hogy ez a hely lehet az egyik legjobb randihelyszín a fővárosban? Bemutatjuk, hogy miért!  

2016.07.06.

Ballon a Városligetben

Ballon-kilátó nyílik a Városligetben - ismerd meg Te is a különleges létesítmény terveit!

Idén lesz pontosan 100 éve, hogy a Milleneumi ünnepségek során a Godard-féle léggömbbel sok ezren szállhattak fel, némi díjazás ellenében. Ez volt gyakorlatilag az első tömeges használat, mely ekkora légi “járművet” érintett a Városligetben. Most pedig nagyon úgy néz ki, hogy...


2/7

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
címkék:
Bemutatjuk a legszebb esküvőhelyszínt Budapesten

A legszebb esküvőhelyszín Budapesten

A tökéletes esküvőhelyszín megtalálása az egyik legfontosabb feladat a szervezés terén. A következőkben bemutatjuk, hogy melyik a legszebb esküvőhelyszín Budapest szívében! 

Bemutatjuk a legjobb tavaszi programokat Budapesten

A legjobb tavaszi programok Budapesten

Egyre inkább érezzük a tavaszt, ilyenkor pedig mindenkinek több kedve van kimozdulni, és nyakába venni a várost. Ha kiélveznéd a Budapest adta lehetőségeket, itt az idő, hogy megismerni a legjobb tavaszi programokat a fővárosban!  

Bemutatjuk a legjobb programokat és látnivalókat, amiket nem hagyhatsz ki a Városligetben

Látnivalók és programok a Városligetben, amiket nem hagyhatsz ki

A Városliget az egyik legszebb és legkedveltebb hely Budapesten, ahova szívesen mennek azok, akik egy kicsit kiszakadnának a szürke hétköznapokból, kikapcsolódnának és színes programokat keresnek. A következőkben bemutatjuk azokat a dolgokat, amiket nem hagyhatsz ki a Városligetben! 

Tippek a tökéletes céges rendezvényhelyszín kiválasztásához

7 tipp a tökéletes céges rendezvényhelyszín kiválasztásához

A közelgő vállalati rendezvény helyszínének kiválasztása összetett feladat, hiszen számos részletre kell figyelni a szervezéskor. Annak biztosítása érdekében, hogy egy olyan rendezvényhelyszínt válassz ki, ami egy kicsit tükrözi a céget és örömmel fogadja a vendégeket, vedd...

A legjobb Valentin-napi programok Budapesten

Különleges Valentin-napi programok Budapesten

A Valentin-nap egy világszerte ünnepelt esemény, február 14-én. Ilyenkor a szerelmesek rendszerint megajándékozzák egymást, és különleges programokat szerveznek. A következőkben mutatunk néhány szuper programot, hogy minél romantikusabban teljen a Valentin-nap!  

Romantikus tippek lánykéréshez

Tippek lánykéréshez - romantikus, különleges ötletek

A lánykérés egy igazán különleges esemény, ami mindig emlékezetes marad, így nem mindegy, hogy hogyan zajlik. A következőkben bemutatjuk a legromantikusabb tippeket a lánykéréshez, ami így igazán különleges lesz! 

Ezek a legjobb téli programok Budapesten, amiket nem hagyhatsz ki!

Téli bakancslista: ezeket a programokat nem hagyhatod ki idén télen

Elérkezett a téli időszak, ilyenkor pedig hajlamosak vagyunk bekuckózni a szobába, és ki se jönni onnan. Pedig a hidegebb időszakban sem szabad lemondani az izgalmas, színes programokról! A következőkben bemutatjuk, hogy melyek azok a programok, amiket nem hagyhatsz ki idén télen! 

Újdonságok a Városligeti Műjégpálya körül

Újdonságok várja látogatóit idén a Műjégpálya környéke

Közeledik a téli időszak, ilyenkor pedig az egyik legkedveltebb program a korcsolyázás, amihez a legjobb helyszín a Városligeti Műjégpálya. A környék újdonságokkal várja idén látogatóit, nézd meg, hogy mivel! 

Töklámpás Fesztivál 2018 - programok

A legjobb őszi program Budapesten: Töklámpás Fesztivál 2018

A tökfaragásnak Magyarországon nagy hagyománya van. Ha az őszi szezon eljövetelével te is a tökfaragás mellett döntesz, és szeretnél kiállni egy jó cél mellett, akkor a Töklámpás Fesztiválon a helyed! 

Bemutatjuk, hogy mit csináljatok, ha rossz az idő Budapesten!

Mit csináljunk Budapesten, ha rossz az idő?

Hamarosan beköszönt a hideg időszak, ilyenkor pedig a legtöbben lemondanak a hideg miatt a programokról, pedig nem kellene! Budapesten számos izgalmas program vár akkor is, amikor kint tombol a hideg!  

Bemutatjuk a legjobb programokat az őszi szünetre!

A legjobb családi programok az őszi szünetre Budapesten

Hamarosan itt az őszi szünet, ilyenkor pedig rengeteg fejtörést okoz a szülőknek az, hogy milyen programokat szervezzenek a család számára a szünet idejére. A következőkben bemutatjuk a legjobb családi programokat a szünetre! 

Állatkertek Éjszakája - Programok

Állatkertek éjszakája

Idén is megrendezésre kerül az Állatkertek Éjszakája, az emberek nagy örömére! A következőkben bemutatjuk, hogy milyen programokra számíthatunk augusztus 31-én, pénteken! 

Ilyen lesz a Városliget 2020-ra? VIDEÓ!

Ilyen lesz a Városliget 2020-ra? VIDEÓ!

A Városligetben várható felújítások tartják lázban most a budapestieket... A Liget Budapest videójában most megnézheted Te is, mi várható az új Ligetben!

Ezeket a programokat nem hagyhatod ki, ha beköszönt a rossz idő

A legjobb programok Budapesten, ha beköszönt a rossz idő

Hamarosan vége a nyárnak, ilyenkor pedig egy kicsit korlátozottabbak leszünk a programok terén. Ha te sem szeretnél lemondani a színes programokról akkor sem, ha beköszönt a rossz idő, akkor ezeket érdemes elolvasnod!