Tippek a tökéletes céges rendezvényhelyszín kiválasztásához


7 tipp a tökéletes céges rendezvényhelyszín kiválasztásához

A közelgő vállalati rendezvény helyszínének kiválasztása összetett feladat, hiszen számos részletre kell figyelni a szervezéskor. Annak biztosítása érdekében, hogy egy olyan rendezvényhelyszínt válassz ki, ami egy kicsit tükrözi a céget és örömmel fogadja a vendégeket, vedd figyelembe a következő tényezőket.

Tippek a tökéletes céges rendezvényhelyszín kiválasztásához

7 tipp a tökéletes céges rendezvényhelyszín kiválasztásához

Egy esemény megszervezésekor számos döntéssel szembesülnek a szervezők. A helyszín kiválasztása az egyetlen döntés, ami a legnagyobb hatással lesz az eseményre. A rendezvény dátuma, a vendéglátási lehetőségek és a résztvevők kellemes élményi - mindegyiküket részben befolyásolja a kiválasztott helyszín.

 

Ez egy kicsit megfélemlítőnek hangzik? Nem kell így érezned magad. Íme néhány iránymutatás arról, hogy mit kell fontolóra venni, ha a tökéletes céges rendezvényhelyszín megtalálása a cél. 

 

1. Költségvetés

Vegyük figyelembe a helyszín költségeit, az esetleges egyéb eseményekért fizetendő további díjakat, illetve a kívánt légkört. A költségvetés segítségedre lesz abban, hogy ne költekezz túl a szervezés során. Érdemes minden egyes tételt részletesen leírni, valamint egy fontossági sorrendet készíteni arról, hogy melyek azok az alapfeltételek, melyekre mindenképp szükséges, és melyek az extra igények. 

 

2. Kapacitás

A rendezvény helyszínének kiválasztása előtt végezz becslést a vendégek számáról. Ha olyan helyszínt választasz, ami túl kicsi, kényelmetlen hangulatot teremthetsz, amivel a hangulat is könnyedén elrontható, így tehát a vendégek száma a helyszín keresését is befolyásolja. 

 

3. Megközelíthetőség 

Érdemes olyan helyszínt keresni, ami a résztvevők számára könnyen megközelíthető. Ha olyan helyszínt választasz, ami távol esik az irodától vagy a belvárostól, a cég munkatársai csak egy újabb teendőnek veszik a helyszínre jutást. 

 

4. Helyszín 

Az, hogy milyen a tökéletes rendezvényhelyszín a résztvevőktől függ. Mint már említettük, fontos a megközelíthetőség, emellett jó, ha egy csendes környezetben választunk helyszínt, hogy semmi se zavarja meg az eseményt. Ha még keresed a tökéletes helyszínt, érdemes megismerned a Városligetben rejlő lehetőségeket. A TóPart Budapest komplexumában több helyszín közül is lehetőség van választani, így biztos, hogy a Városliget Rendezvény munkatársai mindenki számára megtalálják a tökéletes céges rendezvényhelyszínt Budapesten. Amennyiben szeretnéd egy kicsit jobban megismerni ezt a különleges helyszínt, kattints ide

Ossza meg!

Vissza: Csónakázó tó a Városligetben
címkék:
Bemutatjuk a legszebb esküvőhelyszínt Budapesten

A legszebb esküvőhelyszín Budapesten

A tökéletes esküvőhelyszín megtalálása az egyik legfontosabb feladat a szervezés terén. A következőkben bemutatjuk, hogy melyik a legszebb esküvőhelyszín Budapest szívében! 

Bemutatjuk a legjobb tavaszi programokat Budapesten

A legjobb tavaszi programok Budapesten

Egyre inkább érezzük a tavaszt, ilyenkor pedig mindenkinek több kedve van kimozdulni, és nyakába venni a várost. Ha kiélveznéd a Budapest adta lehetőségeket, itt az idő, hogy megismerni a legjobb tavaszi programokat a fővárosban!  

Bemutatjuk a legjobb programokat és látnivalókat, amiket nem hagyhatsz ki a Városligetben

Látnivalók és programok a Városligetben, amiket nem hagyhatsz ki

A Városliget az egyik legszebb és legkedveltebb hely Budapesten, ahova szívesen mennek azok, akik egy kicsit kiszakadnának a szürke hétköznapokból, kikapcsolódnának és színes programokat keresnek. A következőkben bemutatjuk azokat a dolgokat, amiket nem hagyhatsz ki a Városligetben! 

A legjobb Valentin-napi programok Budapesten

Különleges Valentin-napi programok Budapesten

A Valentin-nap egy világszerte ünnepelt esemény, február 14-én. Ilyenkor a szerelmesek rendszerint megajándékozzák egymást, és különleges programokat szerveznek. A következőkben mutatunk néhány szuper programot, hogy minél romantikusabban teljen a Valentin-nap!  

Romantikus tippek lánykéréshez

Tippek lánykéréshez - romantikus, különleges ötletek

A lánykérés egy igazán különleges esemény, ami mindig emlékezetes marad, így nem mindegy, hogy hogyan zajlik. A következőkben bemutatjuk a legromantikusabb tippeket a lánykéréshez, ami így igazán különleges lesz! 

Ezek a legjobb téli programok Budapesten, amiket nem hagyhatsz ki!

Téli bakancslista: ezeket a programokat nem hagyhatod ki idén télen

Elérkezett a téli időszak, ilyenkor pedig hajlamosak vagyunk bekuckózni a szobába, és ki se jönni onnan. Pedig a hidegebb időszakban sem szabad lemondani az izgalmas, színes programokról! A következőkben bemutatjuk, hogy melyek azok a programok, amiket nem hagyhatsz ki idén télen! 

Újdonságok a Városligeti Műjégpálya körül

Újdonságok várja látogatóit idén a Műjégpálya környéke

Közeledik a téli időszak, ilyenkor pedig az egyik legkedveltebb program a korcsolyázás, amihez a legjobb helyszín a Városligeti Műjégpálya. A környék újdonságokkal várja idén látogatóit, nézd meg, hogy mivel! 

Töklámpás Fesztivál 2018 - programok

A legjobb őszi program Budapesten: Töklámpás Fesztivál 2018

A tökfaragásnak Magyarországon nagy hagyománya van. Ha az őszi szezon eljövetelével te is a tökfaragás mellett döntesz, és szeretnél kiállni egy jó cél mellett, akkor a Töklámpás Fesztiválon a helyed! 

Bemutatjuk, hogy mit csináljatok, ha rossz az idő Budapesten!

Mit csináljunk Budapesten, ha rossz az idő?

Hamarosan beköszönt a hideg időszak, ilyenkor pedig a legtöbben lemondanak a hideg miatt a programokról, pedig nem kellene! Budapesten számos izgalmas program vár akkor is, amikor kint tombol a hideg!  

Bemutatjuk a legjobb programokat az őszi szünetre!

A legjobb családi programok az őszi szünetre Budapesten

Hamarosan itt az őszi szünet, ilyenkor pedig rengeteg fejtörést okoz a szülőknek az, hogy milyen programokat szervezzenek a család számára a szünet idejére. A következőkben bemutatjuk a legjobb családi programokat a szünetre! 

Állatkertek Éjszakája - Programok

Állatkertek éjszakája

Idén is megrendezésre kerül az Állatkertek Éjszakája, az emberek nagy örömére! A következőkben bemutatjuk, hogy milyen programokra számíthatunk augusztus 31-én, pénteken! 

Ezeket a programokat nem hagyhatod ki, ha beköszönt a rossz idő

A legjobb programok Budapesten, ha beköszönt a rossz idő

Hamarosan vége a nyárnak, ilyenkor pedig egy kicsit korlátozottabbak leszünk a programok terén. Ha te sem szeretnél lemondani a színes programokról akkor sem, ha beköszönt a rossz idő, akkor ezeket érdemes elolvasnod! 

Ilyen lesz a Városliget 2020-ra? VIDEÓ!

Ilyen lesz a Városliget 2020-ra? VIDEÓ!

A Városligetben várható felújítások tartják lázban most a budapestieket... A Liget Budapest videójában most megnézheted Te is, mi várható az új Ligetben!

Bemutatjuk a legjobb teraszos éttermet Budapesten!

A legszebb teraszos étterem a Városligetben, ahova érdemes nyáron betérned

Budapesten számtalan teraszos helyet találhatunk, ám ha egy igazán különleges helyre vágysz, ahol többet kapsz, mint egy finom fogás, érdemes ellátogatnod a Városligetbe!