A Városligetben virágot kaptak a nők nőnap alkalmából


| Szerző: Kósa Krisztina

Városligeti nőnap a romantika jegyében

Március van, és lassan már a tavasz is beköszönt. A 8. napon viszont mindannyian örülhettünk, hiszen akkor van a nemzetközi nőnap, melyet világszerte ünnepelnek. Nem volt ez másként a Városligetben sem, ahol különlegességekkel köszöntötték a hölgyeket.

Városligeti nőnap

 

Belvárosi romantika a nőnap jegyében

 

Egy kellemes délutánra, vagy estére a belvárosban minden párnak rendszeresen szüksége van, vagy legalábbis lenne. Ha van már gyerkőc, néhanapján jó megkérni a nagyit vagy a barátokat, hogy vigyázzanak rá, és így ki tudtok kapcsolódni – ha csak pár órára is. Egy romantikus ebédet elkölteni valahol mindig öröm, ha viszont olyan csodás környezetben tehetitek mindezt, mint a Városliget, duplán jó. Ide kattintva közelebbről is megismerkedhettek a különlegességeikkel! 

 

Nőnapi különlegességek

 

Főleg, ha azt is figyelembe vesszük, hogy már tavaly év végén elkezdődtek azok a nagyszabású munkálatok, melyek a Városliget teljes megújulásával járnak. van, ami marad a régiben, de a legtöbb épület, múzeum, és az állatkert is megújul, sőt, mi több, újabb csodák nőnek majd ki a földből 2019 végéig. Emellett pedig a 2024-es olimpiai pályázatunk egyik fontos helyszíneként is a Városligetet jelöltük meg, tehát bőven akad itt izgalom.

 

 

Tulipános nőnap 

 

Nem újdonság az sem, hogy nőnap alkalmából az egész főváros felbolydul, és mindenhol hívogató akciókkal próbálják magukhoz csábítani a hölgyeket. A Városliget Café & Restaurant viszont a romantika és a hagyományőrzés híve, éppen ezért hangulatos, és csodás meglepetéssel kedveskedett minden hozzájuk betérő hölgynek: az urak egy szál gyönyörű tulipánnal fejezték ki tiszteletüket.  

 

Századfordulós, hangulatos nőnap

 

A Városliget Café & Restaurant páratlan hangulatával biztosan rabul ejt majd titeket is, főleg, hogy maga a hely a századfordulós, boldog békeidők pillanatait idézi fel az idelátogatókban.

 

Az étterem teraszán már élvezhetitek a kora tavaszi napsütést, az éttermen belül pedig annak békés nyugodt hangulatát, valamint a csodás kilátást, hiszen a Városligeti tó és a Vajdahunyad vára mesés látvány nappal és esti fényekben pompázva is.

 


 

További cikkeink – kattintson a részletekért!

Ossza meg!

Vissza: Érdekességek a Városligetről
címkék: Városliget Café és Restaurant
Bemutatjuk a legszebb esküvőhelyszínt Budapesten

A legszebb esküvőhelyszín Budapesten

A tökéletes esküvőhelyszín megtalálása az egyik legfontosabb feladat a szervezés terén. A következőkben bemutatjuk, hogy melyik a legszebb esküvőhelyszín Budapest szívében! 

Bemutatjuk a legjobb tavaszi programokat Budapesten

A legjobb tavaszi programok Budapesten

Egyre inkább érezzük a tavaszt, ilyenkor pedig mindenkinek több kedve van kimozdulni, és nyakába venni a várost. Ha kiélveznéd a Budapest adta lehetőségeket, itt az idő, hogy megismerni a legjobb tavaszi programokat a fővárosban!  

Bemutatjuk a legjobb programokat és látnivalókat, amiket nem hagyhatsz ki a Városligetben

Látnivalók és programok a Városligetben, amiket nem hagyhatsz ki

A Városliget az egyik legszebb és legkedveltebb hely Budapesten, ahova szívesen mennek azok, akik egy kicsit kiszakadnának a szürke hétköznapokból, kikapcsolódnának és színes programokat keresnek. A következőkben bemutatjuk azokat a dolgokat, amiket nem hagyhatsz ki a Városligetben! 

Tippek a tökéletes céges rendezvényhelyszín kiválasztásához

7 tipp a tökéletes céges rendezvényhelyszín kiválasztásához

A közelgő vállalati rendezvény helyszínének kiválasztása összetett feladat, hiszen számos részletre kell figyelni a szervezéskor. Annak biztosítása érdekében, hogy egy olyan rendezvényhelyszínt válassz ki, ami egy kicsit tükrözi a céget és örömmel fogadja a vendégeket, vedd...

A legjobb Valentin-napi programok Budapesten

Különleges Valentin-napi programok Budapesten

A Valentin-nap egy világszerte ünnepelt esemény, február 14-én. Ilyenkor a szerelmesek rendszerint megajándékozzák egymást, és különleges programokat szerveznek. A következőkben mutatunk néhány szuper programot, hogy minél romantikusabban teljen a Valentin-nap!  

Romantikus tippek lánykéréshez

Tippek lánykéréshez - romantikus, különleges ötletek

A lánykérés egy igazán különleges esemény, ami mindig emlékezetes marad, így nem mindegy, hogy hogyan zajlik. A következőkben bemutatjuk a legromantikusabb tippeket a lánykéréshez, ami így igazán különleges lesz! 

Ezek a legjobb téli programok Budapesten, amiket nem hagyhatsz ki!

Téli bakancslista: ezeket a programokat nem hagyhatod ki idén télen

Elérkezett a téli időszak, ilyenkor pedig hajlamosak vagyunk bekuckózni a szobába, és ki se jönni onnan. Pedig a hidegebb időszakban sem szabad lemondani az izgalmas, színes programokról! A következőkben bemutatjuk, hogy melyek azok a programok, amiket nem hagyhatsz ki idén télen! 

Újdonságok a Városligeti Műjégpálya körül

Újdonságok várja látogatóit idén a Műjégpálya környéke

Közeledik a téli időszak, ilyenkor pedig az egyik legkedveltebb program a korcsolyázás, amihez a legjobb helyszín a Városligeti Műjégpálya. A környék újdonságokkal várja idén látogatóit, nézd meg, hogy mivel! 

Töklámpás Fesztivál 2018 - programok

A legjobb őszi program Budapesten: Töklámpás Fesztivál 2018

A tökfaragásnak Magyarországon nagy hagyománya van. Ha az őszi szezon eljövetelével te is a tökfaragás mellett döntesz, és szeretnél kiállni egy jó cél mellett, akkor a Töklámpás Fesztiválon a helyed! 

Bemutatjuk, hogy mit csináljatok, ha rossz az idő Budapesten!

Mit csináljunk Budapesten, ha rossz az idő?

Hamarosan beköszönt a hideg időszak, ilyenkor pedig a legtöbben lemondanak a hideg miatt a programokról, pedig nem kellene! Budapesten számos izgalmas program vár akkor is, amikor kint tombol a hideg!  

Bemutatjuk a legjobb programokat az őszi szünetre!

A legjobb családi programok az őszi szünetre Budapesten

Hamarosan itt az őszi szünet, ilyenkor pedig rengeteg fejtörést okoz a szülőknek az, hogy milyen programokat szervezzenek a család számára a szünet idejére. A következőkben bemutatjuk a legjobb családi programokat a szünetre! 

Állatkertek Éjszakája - Programok

Állatkertek éjszakája

Idén is megrendezésre kerül az Állatkertek Éjszakája, az emberek nagy örömére! A következőkben bemutatjuk, hogy milyen programokra számíthatunk augusztus 31-én, pénteken! 

Ilyen lesz a Városliget 2020-ra? VIDEÓ!

Ilyen lesz a Városliget 2020-ra? VIDEÓ!

A Városligetben várható felújítások tartják lázban most a budapestieket... A Liget Budapest videójában most megnézheted Te is, mi várható az új Ligetben!

Ezeket a programokat nem hagyhatod ki, ha beköszönt a rossz idő

A legjobb programok Budapesten, ha beköszönt a rossz idő

Hamarosan vége a nyárnak, ilyenkor pedig egy kicsit korlátozottabbak leszünk a programok terén. Ha te sem szeretnél lemondani a színes programokról akkor sem, ha beköszönt a rossz idő, akkor ezeket érdemes elolvasnod!