Bemutatjuk a legszebb esküvőhelyszínt Budapesten


A legszebb esküvőhelyszín Budapesten

A tökéletes esküvőhelyszín megtalálása az egyik legfontosabb feladat a szervezés terén. A következőkben bemutatjuk, hogy melyik a legszebb esküvőhelyszín Budapest szívében! 

Bemutatjuk a legszebb esküvőhelyszínt Budapesten

Mint mindannyian tudjuk, az esküvő megtervezése izgalmas és kreatív folyamat. Amikor a nagy napot szervezed, a helyszín általában az első nagy döntés, amit meg kell hoznod. Ez nem csupán a legnagyobb költség, hiszen a helyszínválasztás gyakran az esküvő stílusát is befolyásolja. A helyszínek számtalan formában, méretben és stílusban fordulnak elő, és a tökéletes esküvőhelyszín megtalálása ijesztőnek tűnhet.

 

Magától értetődik, hogy azt szeretnéd, hogy az esküvő napja minden szempontból tökéletes legyen. Tehát, ha csak néhány közeli baráttal szeretnéd megosztani a felejthetetlen pillanatokat, teljesen természetes, hogy valószínűleg nem választanál egy hatalmas báltermet esküvőhelyszínnek. Az érme másik oldala pedig, ha egy nagyon elegáns esküvőt szeretnél, egy homokos tengerpart nem biztos, hogy a legjobb helyszín hozzá.

 

Mik az elvárások az esküvőhelyszínnel kapcsolatban?

 

Amikor a tökéletes esküvőhelyszínt keressük, mindenk más elképzeléssel vág bele, azonban vannak olyan közös pontok, melyek a legtöbb pár számára fontosak lehetnek. Fontos, hogy a helyszín könnyen megközelíthető legyen a vendégek számára, hiszen senki sem szeretne kellemetlenséget okozni a sok utazással. 

 

A legszebb esküvőhelyszín Budapesten: a Városliget

 

Keresve sem találunk jobb helyszínt a Városligetnél Budapesten, ha a tökéletes esküvőhelyszínt keressük. Bármilyen esküvőről is legyen szó, a gyönyörű panoráma a Vajdahunyad várára, a Városligeti tó szépsége, igazán különleges atmoszférát teremt számára. 

 

A Városligetben több helyszín közül is választhatnak a párok, így legyen szó egy nagyobb esküvőről vagy egy kisebb menyegzőről, a TóPart Budapest komplexumában minden pár megtalálja az elképzeléséhez leginkább passzoló esküvőhelyszínt! Az épületben található elegáns Díszterem remek választás egy klasszikus esküvő számára, a modern stílusú Csatoló terem a laza, fiatalos esküvők képviselője, míg a Városligeti tó partján található stég egy gyönyörű, romantikus esküvőnek adhat otthont. 

Ossza meg!

Vissza: Csónakázó tó a Városligetben
címkék:
Bemutatjuk a legjobb tavaszi programokat Budapesten

A legjobb tavaszi programok Budapesten

Egyre inkább érezzük a tavaszt, ilyenkor pedig mindenkinek több kedve van kimozdulni, és nyakába venni a várost. Ha kiélveznéd a Budapest adta lehetőségeket, itt az idő, hogy megismerni a legjobb tavaszi programokat a fővárosban!  

Bemutatjuk a legjobb programokat és látnivalókat, amiket nem hagyhatsz ki a Városligetben

Látnivalók és programok a Városligetben, amiket nem hagyhatsz ki

A Városliget az egyik legszebb és legkedveltebb hely Budapesten, ahova szívesen mennek azok, akik egy kicsit kiszakadnának a szürke hétköznapokból, kikapcsolódnának és színes programokat keresnek. A következőkben bemutatjuk azokat a dolgokat, amiket nem hagyhatsz ki a Városligetben! 

Tippek a tökéletes céges rendezvényhelyszín kiválasztásához

7 tipp a tökéletes céges rendezvényhelyszín kiválasztásához

A közelgő vállalati rendezvény helyszínének kiválasztása összetett feladat, hiszen számos részletre kell figyelni a szervezéskor. Annak biztosítása érdekében, hogy egy olyan rendezvényhelyszínt válassz ki, ami egy kicsit tükrözi a céget és örömmel fogadja a vendégeket, vedd...

A legjobb Valentin-napi programok Budapesten

Különleges Valentin-napi programok Budapesten

A Valentin-nap egy világszerte ünnepelt esemény, február 14-én. Ilyenkor a szerelmesek rendszerint megajándékozzák egymást, és különleges programokat szerveznek. A következőkben mutatunk néhány szuper programot, hogy minél romantikusabban teljen a Valentin-nap!  

Romantikus tippek lánykéréshez

Tippek lánykéréshez - romantikus, különleges ötletek

A lánykérés egy igazán különleges esemény, ami mindig emlékezetes marad, így nem mindegy, hogy hogyan zajlik. A következőkben bemutatjuk a legromantikusabb tippeket a lánykéréshez, ami így igazán különleges lesz! 

Ezek a legjobb téli programok Budapesten, amiket nem hagyhatsz ki!

Téli bakancslista: ezeket a programokat nem hagyhatod ki idén télen

Elérkezett a téli időszak, ilyenkor pedig hajlamosak vagyunk bekuckózni a szobába, és ki se jönni onnan. Pedig a hidegebb időszakban sem szabad lemondani az izgalmas, színes programokról! A következőkben bemutatjuk, hogy melyek azok a programok, amiket nem hagyhatsz ki idén télen! 

Újdonságok a Városligeti Műjégpálya körül

Újdonságok várja látogatóit idén a Műjégpálya környéke

Közeledik a téli időszak, ilyenkor pedig az egyik legkedveltebb program a korcsolyázás, amihez a legjobb helyszín a Városligeti Műjégpálya. A környék újdonságokkal várja idén látogatóit, nézd meg, hogy mivel! 

Töklámpás Fesztivál 2018 - programok

A legjobb őszi program Budapesten: Töklámpás Fesztivál 2018

A tökfaragásnak Magyarországon nagy hagyománya van. Ha az őszi szezon eljövetelével te is a tökfaragás mellett döntesz, és szeretnél kiállni egy jó cél mellett, akkor a Töklámpás Fesztiválon a helyed! 

Bemutatjuk, hogy mit csináljatok, ha rossz az idő Budapesten!

Mit csináljunk Budapesten, ha rossz az idő?

Hamarosan beköszönt a hideg időszak, ilyenkor pedig a legtöbben lemondanak a hideg miatt a programokról, pedig nem kellene! Budapesten számos izgalmas program vár akkor is, amikor kint tombol a hideg!  

Bemutatjuk a legjobb programokat az őszi szünetre!

A legjobb családi programok az őszi szünetre Budapesten

Hamarosan itt az őszi szünet, ilyenkor pedig rengeteg fejtörést okoz a szülőknek az, hogy milyen programokat szervezzenek a család számára a szünet idejére. A következőkben bemutatjuk a legjobb családi programokat a szünetre! 

Állatkertek Éjszakája - Programok

Állatkertek éjszakája

Idén is megrendezésre kerül az Állatkertek Éjszakája, az emberek nagy örömére! A következőkben bemutatjuk, hogy milyen programokra számíthatunk augusztus 31-én, pénteken! 

Ezeket a programokat nem hagyhatod ki, ha beköszönt a rossz idő

A legjobb programok Budapesten, ha beköszönt a rossz idő

Hamarosan vége a nyárnak, ilyenkor pedig egy kicsit korlátozottabbak leszünk a programok terén. Ha te sem szeretnél lemondani a színes programokról akkor sem, ha beköszönt a rossz idő, akkor ezeket érdemes elolvasnod! 

Ilyen lesz a Városliget 2020-ra? VIDEÓ!

Ilyen lesz a Városliget 2020-ra? VIDEÓ!

A Városligetben várható felújítások tartják lázban most a budapestieket... A Liget Budapest videójában most megnézheted Te is, mi várható az új Ligetben!

Bemutatjuk a legjobb teraszos éttermet Budapesten!

A legszebb teraszos étterem a Városligetben, ahova érdemes nyáron betérned

Budapesten számtalan teraszos helyet találhatunk, ám ha egy igazán különleges helyre vágysz, ahol többet kapsz, mint egy finom fogás, érdemes ellátogatnod a Városligetbe!